Hoi, welkom op mijn blog! Zoals mijn blognaam al verklapt ben ik klein (160 cm, valt mee nog šŸ˜‰) maar gelukkig ben ik meer dan alleen mijn lengte of blognaam. Op deze pagina stel ik mij graag even aan je voor!

Wie ben ik?

Mijn naam is Madelon (26 jaar) en naast klein ben ik ook een enorme fan van taal, een afgestudeerd Literatuurwetenschapper, een kattenliefhebber en een chaotische perfectionist. Samen met mijn vriend en onze kat Bilbo woon ik in een klein dorpje in de Achterhoek. In mijn vrije tijd vind je mij wandelend in de natuur, kokend in de keuken of met een boek op de bank. Verder ben ik werkzaam als communicatie- en marketingspecialist voor een onderwijsinstelling (niet mijn vrije tijd natuurlijk!).

Nog een paar feitjes over mij? Nou ik heb een zwak voor kleding met streepjes, doe aan snel praten als sport en ik kan niet fluiten.

Waarom deze blog?

Ik houd ontzettend veel van taal en schrijven. Met alle plezier verzin, schrijf, redigeer en lees ik alles wat los en vast zit. Vanuit deze voorliefde ben ik begonnen met bloggen. Mijn blog heeft verschillende namen gehad en ik schreef of allerlei onderwerpen.

Sinds 2018 bestaat Het is klein en het blogt. Hier schrijf ik niet alleen over mijn dagelijkse avonturen maar ook over andere dingen die ik belangrijk vind: life- en mindstyle, zelfliefde en (mentale) gezondheid. Zelf heb ik astma en een immuunstoornis en worstelde ik een tijdlang met een angststoornis en een depressie. Ik vind het daarom ontzettend belangrijk om lief te zijn voor jezelf en goed voor jezelf te zorgen. Met mijn blog hoop ik ook herkenning te bieden aan anderen. Ik ben namelijk niet de enige piekeraar.           

Contact?

Wil je meer weten over mij of wil je iets laten weten? Laat gerust een reactie achter bij mijn blogs! Heb je een vraag of wil je informatie voor een samenwerking? Kijk dan even op mijn contact-pagina.

Het is klein en het blogt volgen?

Je kunt Het is klein & het blogt ook volgen op de volgende kanalen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.