Wie is Madelon?

Dit ben ik, Madelon de schrijfster van Het is Klein en het Blogt. Wil je meer weten over mij kijk dan op mijn blog.

Hé, wat leuk dat je meer wilt weten over mij! Zoals mijn blognaam al verklapt: ik ben klein (1,60) en blog (schrijf) graag. En oh ja, mijn naam (zoals je kunt raden) is Madelon. Maar natuurlijk ben ik veel meer dan alleen mijn lengte en naam. Hier rechts zie je een foto van hoe ik mijzelf het liefst zie: wandelschoenen aan, in de natuur en met een telefoon in de hand wat ik leg graag al het moois van de natuur vast op camera. En zo kan ik nog meer feitjes over mijzelf delen.

Ik ben

Pas afgestudeerd in Europese Literatuur aan de Radboud Universiteit te Nijmegen (MA, juni 2020). Ik ben ook een eeuwige nadenker (zeg gerust, overdenker of piekeraar) en daarover schrijf ik graag. Ik hier namelijk niet de enige piekeraar en het is fijn als mensen herkenning vinden op mijn blog. Verder ben ik – zoals mijn studie al laat zien – een enorme boekenwurm (ik lees alles wat los en vast zit) en cultuurliefhebber. Ik ben een perfectionistische chaoot die gek is op lijstjes maken. En oh ja, ik ben een vriendin, zusje en dochter.

Ik doe

Aan snel praten als een sport, al is mijn conclusie dat mensen vaak te langzaam luisteren. Ik schrijf en kook graag mijn dag door en verder werk ik als communicatiemedewerker. Ook heb ik vrijwilligerswerk gedaan als content creator voor het literair ontwikkelingstraject Buiten Zinnen.

Ik heb

Een blog (zoals je leest!) en een voorliefde voor alles rondom tekst en literatuur. Verder heb ik samen met mijn vriend een flatje in Nijmegen. Ook ben ik gezegend met een wipneus en een kleine lengte. Naast mijn masterdiploma heb ik ook twee bachelordiploma’s, namelijk in Algemene Cultuurwetenschappen (juli 2017) en Religiewetenschappen (juli 2018). Tot slot heb ik een verzameling aan theemokken, boeken en shirtjes met streepjes.

Ik houd van

Tekst, schrijven, taal, literatuur. Ik houd ervan om mijzelf te verwonderen om kleine en grote dingen. Ik heb een liefde voor thee, koken, eten, folk en filmmuziek en mensen kijken. Mijn favoriete dieren(obsessies) zijn panda’s, katten en geitjes. Later heb ik een boerderij met al die dieren. Oh en ik houd natuurlijk van mijn familie, vriend en vrienden, zo lief ben ik wel.

Ik droom van

Een groter huis met een eigen panda en kat, klein geluk en een eigen boek schrijven.

Waarom deze blog?

Ik praat nogal snel en veel, waarbij mensen soms de draad kwijtraken of niet altijd willen luisteren. Daarnaast denk ik nogal veel over van alles na, soms teveel. Gelukkig houd ik ook enorm van schrijven en dat is dan ook een fijne uitlaatklep. Mijn gedachtes, gevoelens en verzinsels kan ik in woorden kwijt op die kleine plekje op het grote, wereldwijde web. Ik hoop dat je herkenning, plezier of afleiding vindt in mijn woorden, belevenissen en gedachtes. Ik wens je in ieder geval veel leesplezier!

Contact?

Wil je meer weten over mij? Of heb je een blog gelezen en moet je echt iets kwijt? Je kunt altijd reageren onder mijn blogs, dat vind ik alleen maar leuk! Wil je mij liever mailen? Dat kan ook! Kijk dan even op mijn contact-pagina.

Ook voor samenwerkingen verwijs ik je graag door naar mijn contact-pagina. Ik ben verder ook op verschillende sociale media-kanalen te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.