Madelon

Hé hallo! Wat leuk dat je wat meer wilt weten over de schrijfster achter deze blog. Een zeer beknopte samenvatting van mij:

Ik ben: Madelon, klein (160,9 cm), 25 jaar, studente, streberig, een beetje klunzig, perfectionistisch maar soms ook chaotisch, gek op lijstjes, vriendin, zusje en dochter.

Ik doe: Literatuur studeren aan de Radboud Universiteit Nijmegen, aan snel praten als sport, aan hobbelen in plaats van lopen en aan bloggen.

Ik heb: Een blog, helaas geen Volkswagenbusje, een flatje samen met mijn vriend, een bachelor in Algemene Cultuurwetenschappen (Bachelor of Arts, juli 2017) en Religiewetenschappen (juli 2018), een wipneus, een hele verzameling aan theepotten, boeken en shirtjes met streepjes.

Ik houd van: Schrijven, mijzelf verwonderen om kleine dingen, thee, muziek, koken, lekker eten, moeilijke vragen stellen, boeken lezen, cultuur opsnuiven, mensen kijken en panda’s. (vooral van panda’s trouwens) (oh en van mijn familie en vriend natuurlijk, wel zo lief he)

Ik houd niet van: Wiskunde, vliegtuigen en jeuk.

Ik droom van: Een groot huis met veel dieren, een eigen panda (het dier, niet de auto), een leuke en creatieve baan, klein geluk, reizen maken en mijn diploma’s op zak hebben.

Ik praat nogal snel en veel, waarbij mensen soms de draad kwijtraken of niet altijd goed luisteren. Gelukkig houd ik ook enorm van schrijven. Het is een fijne uitlaatklep. Net als dit kleine plekje op het grote, wereldwijde web: mijn blog. Deze plek kan ik bombarderen met mijn gedachten, woorden, ideeën, brieven, belevenissen en uitspraken. Ik kan hier mijn (gelukkig denkbeeldige) ei kwijt. Hopelijk kun je je er in vinden en lees je mijn liflafjes met veel plezier.

Als je meer wilt weten over mij, mijn obsessies of over hoe snel ik nou echt praten (ik maak geen opnames hoor) stuur mij dan gerust een mailtje (zie contactpagina), postduif, brief of telegram.

Veel leesplezier,

Madelon

Laatst bewerkt januari 2020 

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.