Over Het is klein en het blogt

Over Het is klein en het blogt

In september 2010 startte ik met bloggen op mijn blog C’est Belle. Ik ben deze blog gestart omdat ik graag mijn gebabbel en gedachten deel met de wereld. Daarnaast houd ik erg van schrijven, dus was het idee van een blog al snel geboren. Een lange tijd hadden mijn blog en ik een knipperlichtrelatie, waarin ik regelmatig mijn blog schaamteloos verwaarloosde.

Toen ik aan het begin van mijn studententijd te maken kreeg met gegeneraliseerde angststoornis en later met een depressie merkte ik dat schrijven een echte uitlaatklep voor mij is. Alleen de naam en blog ‘C’est Belle’ vond ik niet meer passend. Ik maakte daarom een nieuw domein aan en vatte mijzelf samen in twee woorden: Het is klein en het blogt was geboren!

Op mijn blog deel ik mijn liefde voor boeken en lezen (door o.a. recensies), mijn grootste avonturen, lijstjes (vaak ‘5 keer’ genoemd), dilemma’s, verhalen over kunst en nog zoveel meer. Inmiddels ben ik niet depressief meer en heb ik om leren gaan met mijn angststoornis. Maar ik wil graag ook ruimte bieden op mijn blog om te praten over mentale gezondheid, angsten, onzekerheden en depressies. Omdat dit belangrijke onderwerpen zijn die besproken moeten worden. Als je hierover met mij wilt praten of dit herkent, staat mijn mailbox ook altijd voor je open!

Afbeeldingen: 

De meeste afbeeldingen op Het is klein en het blogtzijn of door mijzelf gemaakt of afkomstig van websites met afbeeldingen die vallen onder de ‘creative commons licentie’. Dit houdt in dat de eigenaar de rechten behoudt, maar anderen toestemming heeft gegeven om hun werk te verspreiden. Ik vind deze afbeeldingen op verschillende websites, zoals Stocksnap. Als ik de afbeelding zelf niet heb gemaakt, probeer ik zoveel mogelijk te verwijzen naar de eigenaar of de website waar de afbeelding van afkomstig is.

Samenwerken?

Ik sta ook open voor samenwerkingen of suggesties. Hiervoor kun je het beste even kijken op mijn contactpagina, daar is meer informatie te vinden.

Sociale media 

Als je mij dan mist, kun je mij ook hier vinden:

Instagram
Bloglovin’
Pinterest
Facebook

Laatst bijgewerkt op 14 – 09 – 2017

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.