Contact

Samenwerkingen

Ik vind het leuk om samen te werken met bedrijven, andere bloggers en dergelijke. Voorbeelden van waar ik aan mee wil werken zijn blogartikelen, reviews van producten of win-acties. Ook andere mogelijkheden zijn bespreekbaar. Een voorwaarde is wel dat het product of artikel bij mijn blog past. Daarnaast ben ik graag eerlijk tegenover mijn lezers: zij mogen weten als het om een samenwerking gaat. Voor vragen of informatie kun je mij het beste benaderen via madelon@hetiskleinenhetblogt.nl

Mail of bericht mij!

Heb je een vraag, wil je iets melden of heb je een suggestie voor een artikel? Ik vind het hartstikke leuk als je reageert op mijn blogberichten, maar je mag mij natuurlijk ook altijd mailen. Je kunt mij mailen via madelon@hetiskleinenhetblogt.nl of mij benaderen via mijn Facebook-pagina. Ik doe mijn best om zo snel mogelijk te reageren!

Waar is Het is klein en het blogt nog meer?
Het is klein en het blogt is op verschillende sociale media te vinden. Op mijn blog staan al verschillende icoontjes naar mijn accounts, van Facebook tot aan Instagram. Hier staan ze ook op een rij:

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.