Contact

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag om een andere reden contact met mij krijgen? Stuur dan gerust een mailtje naar madelon@hetiskleinenhetblogt.nl. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een reactie. Ook kun je altijd een reactie achterlaten onder één van mijn blogs.

Verder ben ik te bereiken via mijn sociale media-kanalen:

Bloglovin‘ | Facebook | Instagram | LinkedIn

Samenwerken met Het is klein en het blogt

Wil je graag met mij samenwerken? Leuk! Ik maak graag kennis met je om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik werk graag samen met bedrijven, webshops en andere bloggers. Voorbeelden van waar ik aan mee wil werken zijn blogartikelen, reviews, advertorials en win-acties. Ook andere mogelijkheden zijn zeker bespreekbaar. Heb je een ander idee? Stuur me gerust een mailtje. Een belangrijke voorwaarde is dat het product, bedrijf of artikel wel bij mij en mijn blog past. Verder ben ik graag eerlijk tegenover mijn lezers. Dit betekent dat zij mogen weten dat het om een gesponsord artikel gaat en mijn eerlijke mening horen.

Tekstschrijven, bloggen en meer

Wil je juist dat ik een tekst schrijf voor jouw website of bedrijf? Dat kan ook! Naast mijn blog heb ik ook ervaring als content creator en communicatiemedewerker. Ook heb ik een sterk gevoel voor taal en een oog voor detail. Ik denk graag met je mee hoe we jouw idee omzetten naar een goede tekst die past bij jouw bedrijf en doelgroep. Ik ben beschikbaar voor het schrijven van blogs, websiteteksten, online campagnes, teksten voor flyers en brochures en tot slot sociale media-teksten. Staat jouw behoefte hier niet tussen? In overleg is veel mogelijk. Neem gerust contact met mij op!

Vragen, informatie of contact?

Mail mij! Je kunt me benaderen via madelon@hetiskleinenhetblogt.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op! Wil je meer weten over het gezicht ander deze blog? Kijk dan op de pagina over mij.

Waar is Het is klein en het blogt nog meer?

Ik ben op verschillende sociale media kanalen te vinden. Hieronder staan ze allemaal op een rij:

Dit ben ik en ik maak graag kennis met je!  Neem snel contact met mij op als je meer wilt weten over samenwerken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.