Weekly notes

Weekly notes #2

In dit overzicht deel ik wat ik zelf schreef, welke andere blogs ik las en wat ik nog meer deed. 

Gelezen

Nina van Happy Acorn maakt niet alleen ontzettend mooie illustraties maar schreef ook een mooi gedichtje over de herfst en de veranderingen die dat met zich meebrengt. Lees het gedichtje hier.

Irene van Tussen Mars en Jupiter (zo leuke blog naam vind ik dat nog steeds!) schreef een mooi artikel over rustig aan doen en voor jezelf kiezen. Ik herken hier veel van mijzelf in. Irene schrijft ook de mooie conclusie dat ze voor zichzelf leeft en niet voor anderen. Lees hier haar blog

Op haar blog schreef Inge van Monsieur Mango een inspirerend artikel over gelukkig leren te zijn door iets kleins en aardigs te doen voor een ander. Ze gaf ter inspiratie 21 random acts of kindness. Lees hier haar artikel!

Gekeken

Anna Akana is een Youtuber die ik heel erg bewonder omdat ze heel open is over haar mentale gezondheid. Ze doorbreekt in mijn ogen taboes over antidepressiva, abortus, zelfmoord en depressies. Ze doet dit met humor maar vaak maakt ze ook hele mooie short films die gewoon bijna een prijs mogen winnen in mijn ogen. Deze week plaatste ze onder andere een filmpje waarin ze haar vrienden vroeg naar haar ‘biggest flaw’. Met veel humor praat ze over omgaan met kritiek en hoe je slechte punten tegelijkertijd vaak je sterke punten zijn. Bekijk het hier. 

Gedaan

Deze week was ik erg druk met colleges, werk en het Honoursprogramma dat ik naast mijn reguliere studie volg. Voor dat programma ging ik met mijn team (bestaande uit 4 andere Nederlandse studenten en 5 internationale studenten die hier studeren) naar Den Haag. Ontzettend grappig om te horen hoe in dingen zoals reizen en afspreken met een opdrachtgever al cultuurverschillen bestaan. Verder deed ik het vrijdag rustig aan en hadden Vriendknul en ik een schoonmaakdag met een heel relaxed avondje.

Geschreven

Hoe ik op mijn mentale gezondheid let

Het leed dat geen richtingsgevoel heet

999 vragen aan jezelf #16

 

Wat las en deed jij deze week? 

4 Reacties

 1. Leuk om te lezen! Ik ben direct Anna op gaan zoeken op Youtube, en ze doet het echt onwijs tof!

 2. Super leuk om zo’n overzicht te zien!! Ik heb die post van Irene ook gelezen en die was inderdaad mooi! 🙂
  Mei Qi onlangs geplaatst…andalusië is net een illusieMy Profile

 3. Super lief, je vermelding! Ik ga het artikel van Irene ook lezen! 🙂
  Inge | Monsieur Mango onlangs geplaatst…Groene tip | Ecosia zoekmachineMy Profile

 4. ♡♡♡
  Merci voor de vermelding! Ik ga de andere dingen ook eens bekijken!
  irene | tussenmarsenjupiter onlangs geplaatst…Duizend vragen aan jezelf • Deel 101My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.