Het is klein en heeft 999 vragen

999 vragen aan jezelf #15

Een tijd geleden kreeg ik het 999 vragen aan jezelf boekje. Het leek mij leuk om mijn antwoorden en gedachten met jullie te delen. Dit doe ik dan ook iedere vrijdag! Wil je eerdere antwoorden terug lezen? Kijk dan even hier!

188. Welke drie wensen heb je nog?

Nog maar drie wensen? Ik weet wel zeker dat ik er meer heb! Ik wens natuurlijk voor goede gezondheid, positiviteit en rust voor degenen die dat nodig hebben. Lekker cliché, maar wel waar! En daarna heb ik een eindeloze lijst aan dromen, wensen en dingen die ik hoop te bereiken.

189.Hoeveel keer per jaar ga je op vakantie?

Een keer, als dat al kan haha! #armstudentenleven

190. Hoe vaak per dag kijk je gemiddeld op je horloge?

Ik heb geen horloge, of nou ja ik heb er wel een maar ik draag hem niet. Ik heb wel een Fitbit, maar ook daar kijk ik niet vaak op omdat er hij geen digitaal schermpje heeft.

191. Hoeveel werkgevers heb je gehad?

Ik werk nu al drie (of vier?) jaar voor de universiteit in allerlei verschillende functies. Inmiddels werk ik al meer dan een jaar als student-assistent bij de onderwijsmarketing-afdeling. Hiervoor heb ik een blauwe maandag bij de Hema gewerkt en ruim een jaar bij een supermarkt. Dat telt denk ik als drie werkgevers in totaal?

192. Hoeveel jaar heb je over de middelbare school gedaan?

Zeven! Eerst vijf jaar havo en na mijn diploma nog twee jaar vwo er achteraan gedaan.

193. En over de basisschool?

Precies de tijd die ervoor stond 😊

194. Ga je vaak uit?

Haha nee helemaal niet! Als ik uit ga, dan is het meestal naar een kroegje of een feestje. Discotheken en clubs zijn niet voor mij weggelegd. Ik vind een terrasje pakken of lekker in een kroegje naar een bandje luisteren wel heel leuk.

195. Ga je graag naar de bioscoop?

Zeker! Ik vind het hartstikke leuk om te doen en het geeft mij heel erg een ‘even eruit’ gevoel. Toen ik het eerste jaar aan de universiteit heel erg worstelde met angstgevoelens en angstaanvallen, gaf een docent mij ook de tip om naar de bioscoop te gaan ter afleiding. Je wordt daar namelijk zo opgezogen in de film dat je haast gedwongen wordt afgeleid en wel moet ontspannen. En eerlijk gezegd werkt die tip inderdaad!

196. Denk je dat je jezelf kunt redden bij een natuurramp?

Dat ligt er denk ik aan wat voor een ramp het is. Maar ik wil er liever helemaal niet over nadenken.

197. Kun je tegen kleine ruimtes?

Ja, volgens mij wel! Ik ga het niet uittesten nu haha.

198. Ben je in Madurodam geweest?

Toen ik heel klein was, bijna net zo klein als Madurodam zelf, geloof ik.

Gaan jullie graag naar de bioscoop? 

7 Reacties

 1. Wat een leuke vragen! Ik vind de bios best leuk, maar ga er eigenlijk nooit naar toe! Ik ben laatst nog naar Johnny English geweest, echt een hele leuke film!
  Mei Qi onlangs geplaatst…andalusië is net een illusieMy Profile

  1. Madelon zegt:

   Oh kijk, Johnny English moet ik nog steeds een keer zien haha!

 2. Leuke vragen! Ik ga zeker wel graag naar de bioscoop, op z’n tijd. Heel erg vaak kom ik er niet, alleen voor echt bijzondere films.

  1. Madelon zegt:

   Ja niet iedere film is het waard om naar de bioscoop te gaan, helemaal mee eens! Dat houdt het ook nog een beetje speciaal 🙂

 3. Eigenlijk ga ik bijna nooit naar de bioscoop. Eens in de twee á drie jaar ofzo? Haha. Ik ben niet zo’n filmkijker, dus vandaar. Ik vind series leuker! Daarnaast vind ik het ook erg duur, dus dat speelt ook wel mee. Wel leuke vragen om te beantwoorden dit! Ik had nog nooit eerder van dit boekje gehoord. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Review | AH FalafeldeegMy Profile

  1. Madelon zegt:

   Ja het is niet goedkoop inderdaad! Hier in Nijmegen zijn er avonden met studentenkorting dus daar maken we mooi gebruikt van haha. Maar series zijn ook zeker leuk! Dankjewel, het boekje is best een aanrader. Het zit vol met vragen waar je anders nooit zo over nadenkt 🙂

 4. Ik ga super graag naar de cinema maar het is echt al lang geleden. Ik zou na mijn vakantie graag A star is born gaan kijken.
  irene | tussenmarsenjupiter onlangs geplaatst…Day zero project | Update 8My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.