Het is klein en heeft 999 vragen

999 vragen aan jezelf #14

Een tijd geleden kreeg ik het 999 vragen aan jezelf boekje. Het leek mij leuk om mijn antwoorden en gedachtes met jullie te delen. Dit doe ik dan ook iedere vrijdag! Wil je eerdere antwoorden terug lezen? Kijk dan even hier!

Een aantal vragen heb ik overgeslagen, omdat deze wel heel erg persoonlijk waren.

176. Brieven of e-mails

Ik heb een hele tijd gemaild met een vriendin van mij en dat leken haast brieven zo lang. Maar stiekem vind ik échte brieven en post veel leuker. Ik stuur ze alleen bijna nooit, dat is dan wel weer jammer

177. Warm of koud

Waarom niet allebei? Ik houd van warm weer, warm eten, warm binnen voor de kachel zitten. Maar ik vind koud weer ook wat hebben, ijsjes zijn ook lekker en een verkoelende duik in het water is ook fijn

178. Star Wars of Star Trek

Ik ben eigenlijk van beide niet zo heel groot fan.

179. Rijk of roem

Roem als in bekendheid lijkt mij helemaal niets. Ik zou dan liever rijk, maar onbekend willen zijn. Hoewel ik mijn rijkdom natuurlijk ook uitgeef aan goede dingen, zoals goede doelen.

180. Gisteren of morgen

Allebei! En ook vandaag. Herinner je gisteren, droom over morgen maar leef vandaag. Heel cliché maar ook heel erg waar!

181. Snel of langzaam

Voor mijn gevoel doe ik heel veel dingen heel snel en gaat de tijd ook snel, maar als ik kon kiezen ga ik liever voor langzaam. Zo houd ik tijd over om te genieten van alles.

182. Rode wijn of witte wijn

Rosé haha!

183. Politiek of religie

Eigenlijk vind ik het lastig om deze twee dingen helemaal los van elkaar te zien, omdat ze elkaar zeker weten beïnvloeden. Bovendien vind ik allebei heel interessant en al helemaal hoe ze in verhouding staan. Maar als student Religiewetenschappen kies ik dan maar voor religie. Ik vind dat een ontzettend interessant fenomeen, zowel in zijn ‘algemeenheid’ als specifieke religieuze stromingen.

184. Cake of taart

Moet ik kiezen?

185. Melk of sap

Hmm verse sapjes vind ik erg lekker. Melk dronk ik vroeger niet veel (liever karnemelk!) en sinds ik lactosevrij eet drink ik vooral soja- en andere plantaardige melk.

186. Welke drie dingen zou je eigenlijk weg moeten gooien?

Poeh, even nadenken. Ik heb laatst een grote opruimsessie gehouden, onder andere in mijn klerenkast, dus veel dingen heb ik al weggegooid of gaan binnenkort naar een goed doel/kringloop. Misschien moet ik wat oud papier uitzoeken. Ik bewaar veel dingen van mijn studie, zoals aantekeningen van vier jaar geleden of korte teksten die niet meer van belang zijn. Maar verder zou ik het zo niet weten.

 

Welke drie dingen moet jij echt weggooien?

3 Reacties

 1. Ik ben helemaal voor koud. De afgelopen dagen ben ik duizend doden gestorven in de hitte!
  Daan onlangs geplaatst…Fictie | MisMy Profile

 2. Leuke serie zo! Ik doe ook iets gelijkaardigs maar dan met 1000 vragen van de Flow 😀 Ben er bijna door! Wat een klus.
  Drie dingen die ik zou moeten weggooien: m’n versleten ondergoed dat ik toch blijf dragen, een prul dat ik eens van iemand cadeau kreeg (maar ik durf het niet goed wegdoen want stel dat die persoon eens op bezoek komt en er dan naar vraagt :p ) en mijn playsuitje dat eigenlijk te klein is geworden. Maar ik ben aan het bekijken of ik er misschien nog iets leuks mee kan doen want het is wel echt leuke stof.
  Irene onlangs geplaatst…Favorieten | Geshopt.My Profile

 3. Leuke vragen! Ik moet eigenlijk veel papieren weggooien. Denk aan oude schriften, losse papieren, school dingen etc etc haha
  Mei Qi onlangs geplaatst…een bolletje málagaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.