Columns

999 vragen aan jezelf #11

Een tijd geleden kreeg ik het 999 vragen aan jezelf boekje. Het leek mij leuk om mijn antwoorden en gedachtes met jullie te delen. Dit doe ik dan ook iedere vrijdag!

124. Wat was je favoriete speelgoed?

Ik was een echte poppenmoeder als kind! Mijn favoriete speelgoed zal dus vast wel een van mijn poppen zijn geweest.

125. Van welk spel of speelgoed zou je willen dat je het nog had?

Het meeste speelgoed ligt nog gewoon bij mijn ouders op zolder (dit tot ergernis van mijn moeder soms haha). Er is niet echt een speelgoed, dat kapot is gegaan of weg is gedaan, dat ik nu nog echt mis.

126. Wat is je vroegste herinnering?

Dit vind ik een lastige vraag. Het geheugen lijkt me heel misleidend wat betreft dit soort dingen. Mijn ouders hebben veel dingen op camera vastgelegd, waardoor ik veel filmpjes van vroeger heb gezien. Die dingen herinner ik mij nu dus wel, maar mijn herinnering is gebaseerd op de filmpjes. Bovendien weet ik niet welke van mijn echte herinneringen eerder plaatsvond. Maar om toch iets te delen, één van mijn vroegste herinneringen (tenminste, dat denk ik) is dat ik bij mijn vader achterop de fiets zit. We waren volgens mij op weg naar huis en volgens mij vertelde ik mijn vader dat ik verkouden was. Zoiets, haha.

127.Binnen of buiten

Oei, waarom niet allebei? Ik vind het heerlijk om buiten te zijn, maar ik kan ook genieten van lekker warm binnen zitten.

128. Bankhangen of stappen

Ik zit liever thuis op de bank, dan dat ik uit ga. Ik kan wel genieten van een leuk bandje of een leuk kroegje op zijn tijd. Maar echt ‘stappen’ is niet echt iets voor mij.

129. Ketchup of mayonaise

Mayonaise!

130. Bellen of sms’en

Appen haha! En anders bellen. Want ja, de beller is sneller.

131. Appels of peren

Je moet niet appels met peren vergelijken he 😉

132. In de file staan of met de trein reizen

Trein reizen! Ik vind met de trein reizen heerlijk. Lekker uit het raam staren en ergens heel anders uitstappen. Maar dan moet de trein wel rijden en moet het niet te druk zijn.

133. Begraven of cremeren

Daar heb ik eerlijk gezegd nog nooit zo over nagedacht en daar kom ik nu ook niet uit. Beide lijken me een eng idee.

134. Dik kussen of dun kussen

Dik kussen! Maar niet te dik want dan ligt het weer niet fijn. Een goed kussen vinden is gewoon heel lastig!

 

Wat was jouw favoriete speelgoed vroeger? Mis je dat stuk speelgoed? 

3 Reacties

  1. Wat een leuke vragen! Ik had veel favoriet speelgoed, sommig speelgoed gebruiken ze nu nog op mijn werk. Zo leuk om te zien! Ik heb op zolder nog 1 verhuisdoos staan met favoriet speelgoed, zal er eens een foto van maken en artikel over wijden op mijn blog. ooit! leuk idee 🙂

  2. Mijn favoriete speelgoed was denk ik lego of zo. Daar heb ik enorm veel dingen mee gebouwd.
    Daan onlangs geplaatst…A Song On Sunday | This Ain’t New YorkMy Profile

  3. Ik had ook echt een geweldige pop haha, ik sleurde dat ding echt overal mee! Wij hebben thuis ook echt casettes vol met filmpjes op van mij en mijn zus, echt geweldig leuk, die herinneringen!
    Sam – singlereadytomingleblog onlangs geplaatst…Rambo pt. 3My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.