Columns

999 vragen aan jezelf #9

Een tijd geleden kreeg ik het 999 vragen aan jezelf boekje. Het leek mij leuk om mijn antwoorden en gedachtes met jullie te delen. Dit doe ik dan ook iedere vrijdag! Ook op vrijdag de 13e 😉

102. Heb je ooit drugs gebruikt? 

Nee! Ik voelde de behoefte om het te proberen ook niet.

103. Heb je ooit een man geslagen?

Poeh.. Ik heb ooit wel een tik uitgedeeld toen een man tijdens een feestje in de kroeg aan mijn billen zat. Maar of het echt slaan was? Volgens mij maakte het weinig indruk en was het nauwelijks raak. Maar het is al zo lang geleden dat ik het niet eens meer zeker weet.

104.Heb je ooit een vrouw geslagen?

Misschien als kind een ander (vrouwelijk haha) kind?

105. Heb je een goede band met je ouders?

Ik vind van wel en ik hoop dat ze dat met mij eens zijn!

106. Ben je weleens gearresteerd?

Nee gelukkig niet!

107. Heb je in de gevangenis gezeten?

Haha nee opnieuw gelukkig niet.

108. Ben je weleens in een gevangenis geweest?

Nee, ook niet als bezoek of attractie. Ik heb wel kerkers gezien in kastelen, maar geen hedendaagse gevangenissen. Het lijkt me wel heel bijzonder maar ook heel apart om te bezoeken. Ik denk dat ik mij er een beetje ongemakkelijk bij zou voelen om zomaar een gevangenis te bezoeken als een attractie.

109. Welke drie woorden omschrijven jou het best?

Ehm, perfectionistisch, klunzig en boekenwurm.

110. Welke drie dingen zoek je in een partner?

Vertrouwen, zorgzaamheid en humor. Lekker cliché, maar oh zo waar.

111. Welke drie dingen doe je met een computer?

Haha wat een gekke vraag. Ik bedoel, anders dan waar een computer voor gemaakt is? Ik ga wandelen met mijn laptop, regelmatig uiteten met mijn laptop en volgend jaar gaan we samen naar Gran Canaria op vakantie. Nee, zonder gekkigheid. Ik gebruik mijn laptop voor van alles en nog wat. Sociale media bijhouden, mails beantwoorden voor school/werk/blog, als hulp bij studeren en nog veel meer. Gewoon de standaard dingen die iedereen doet, lijkt me.

112. Hoe is de balans in je leven?

Het boekje geeft hier zelf opties zoals ik studeer/werk teveel, te weinig, precies genoeg. Ik vind dat zelf altijd lastig kiezen. Ik zal nooit zomaar van mijzelf zeggen dat ik teveel of genoeg studeer/werk, maar anderen zullen dat sneller over mij zeggen. Afgelopen jaar was mijn balans wel weg en studeerde ik erg veel en zorgde ik slecht voor mijzelf. Dit jaar zoek ik meer naar balans of is de intentie er in ieder geval. Maar eerlijk gezegd, ik vind veel studeren en werken ook geen probleem. Ik moet er alleen op letten dat ik ook voor mijzelf zorg.

 

Ben jij veel bezig met de balans in je leven? 

3 Reacties

  1. Balans, het is zo’n mooi woordje. Maar soms zo moeilijk te bereiken. Ik ben net als jij een boekenwurm, maar ik zoek nog een beetje balans tussen mijn leestijd en schoolwerk. Jammergenoeg wint de kant ‘schoolwerk’ altijd van de kant ‘leestijd’. En dat maakt me soms wel ongelukkig. Maar ik werk eraan!
    Nikita onlangs geplaatst…Waarom ik jonger geschat worden helemaal niet zo erg vindMy Profile

  2. Mooie vragen en antwoorden. Ik ben zeker veel bezig met balans in mijn leven. Druk, rustig en tijd nemen voor mezelf. De lat lager leggen, genieten en wat meer voor mezelf kiezen dan voor anderen.

    Fijn weekend!

  3. Toen ik nog studeerde, volgde ik de regel van 3×8. 8 uur studeren (of lessen volgen, met school bezig zijn…), 8 uur slapen en 8 uur vrije tijd. Nu ik werk, doe ik dit eigenlijk niet meer, maar ik vind vaak dat mijn tijd wat ‘verloren’ gaat, dus misschien moet ik dat weleens weer gaan doen 🙂
    Sam – singlereadytomingleblog onlangs geplaatst…Rambo, pt. 1My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.