Speellijst

Muziek | Herfst speellijst

Nu de dagen steeds kouder en natter worden, kan ik definitief afscheid nemen van mijn zomerse muzieklijst. Op een of andere manier heb ik in de herfst namelijk zin in heel andere muziek. Ik vind het eigenlijk ook wel bijzonder hoe dat werkt. Sommige nummers voelen namelijk echt ‘herfstig’ aan, terwijl andere nummers juist meer een winters-geluid of zomerse sfeer hebben. Ik kan nooit precies uitleggen waarom. Soms komt het door de instrumenten, soms door de tekst en soms is het gewoon een gevoelskwestie.

Ik deel graag mijn speellijst met jullie. Vol met herfstige muziekjes die ik nu graag luister. Het is niet de meest recente muziek, maar dat geeft volgens mij niets. De meeste muziek is namelijk tijdloos en blijft heerlijk om naar te luisteren. En zodra ik een nummer tegenkom dat ik nog mis, zal ik de lijst aanvullen.

Wat is trouwens jouw ultieme herfstnummer? Laat het mij weten in een reactie!

Veel luisterplezier!

3 Reacties

  1. Aah, ik hou van playlists <3
    Fijne herfstnummers, ik ben ook dol op First aid kit. Lana del rey doet het bij mij ook goed in de herfst šŸ™‚

    1. Oeh ja, Lana del Rey is ook fijn om naar te luisteren!

  2. Oh Fleet Foxes <3 Mumford and Sons en First Aid Kit heb ik op Pukkelpop gezien! Mumford was hƩƩl goed, maar had ik ook wel verwacht. First Aid Kit kende ik daarvoor eigenlijk niet, maar waren ook heel goed! (En ze werden ook nog op het podium geroepen door Mumford and Sons voor Awake My Soul, zo mooi!)
    Sam – singlereadytomingleblog onlangs geplaatst…Ikea-, Rituals- en TinderfrustratiesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.