Kliekjes

Avonturenlijst | oktober 2017

 

1. Maak eens een lange wandeling. Juist nu in de herfst is het leuk om een flink eind te wandelen in bijvoorbeeld het bos. Kijk meteen of je kastanjes of eikels kan vinden. Misschien wel heel kinderlijk, maar oh zo leuk!

2. Doe mee met de Kinderboekenweek. Van 4 oktober tot en met 15 oktober is de Kinderboekenweek in Nederland. Ik heb besloten om dit jaar, als volwassene, mee te doen op mijn eigen manier. Hoe? Dat lees je morgen op mijn blog. Doe ook mee op je eigen manier. Lees je favoriete kinderboek weer of juist een nieuw kinderboek!

3. Bak een appeltaart. Het liefst met appels uit eigen tuin, als dat kan tenminste.

4. Maak een to-read of to-watch lijst. Nu de koude maanden er weer aan komen, heb je natuurlijk een mooi excuus om jezelf binnen op de bank te nestelen met een kop thee of chocolademelk en niet meer naar buiten te gaan! Bedenk daarom alvast welke films of boeken je deze wintermaanden wilt zien of lezen.

5. Organiseer een Halloween-evenement. Ik ben een groot Halloween-fan (31 oktober). Ik droom ervan om een keer heel groots feest te organiseren volledig in het Halloween-thema, maar vooralsnog gaat dat nog niet gebeuren. Waarschijnlijk kijk ik met Vriendknul Halloween-films of doen we een Harry Potter-marathon in combinatie met Halloween-hapjes. Stiekem hoop ik dit jaar een Halloween-evenement in de stad te gaan, zoals een diner in stijl. Misschien organiseren ze bij jou in de buurt ook zoiets?

 

Welke avonturen staan er op jouw lijst voor oktober? 

6 Reacties

 1. Meer wandelen. Meer lezen. Meer relaxen. Meer balans. Gaat helemaal goed komen 🙂
  Fijne Zondag!

  1. Mooie doelen, dat gaat vast lukken! Jij ook een fijne zondag 🙂

 2. Mijn citytrip naar New York, hihi! Valt trouwens net met Halloween 🙂
  Sam – singlereadytomingleblog onlangs geplaatst…Hoe ik buitengezet werd op de Student Kick-Off…My Profile

  1. Ooeh dat is wel heel tof inderdaad!

 3. Ik heb wat mini-doelen, zo wil ik deze maand elke week minimaal één avond op tijd in bed liggen om extra lang te kunnen lezen. Ik doe ook mee aan de kinderboekenweek en aan Dewey’s Readathon (dat is een internationale 24-uur leesmarathon).
  Luna onlangs geplaatst…Mijn leesdoelen voor oktoberMy Profile

  1. Leuke doelen! Dat gaat vast lukken allemaal 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.