Columns

999 vragen aan jezelf #3.

Een tijd geleden kreeg ik het 999 vragen aan jezelf boekje. Het leek mij leuk om mijn antwoorden en gedachtes met jullie te delen.

 

37. Hoe lang heb je al een relatie? 3,5 jaar ongeveer. Eerlijk gezegd hebben we gewoon een datum geprikt ooit met de gedachte ‘daar is het ongeveer begonnen’ en sindsdien tellen we.

 

38. Zou je de maan willen bezoeken? Nee niet per se.

 

39. Heb je een strafblad? Nee.

 

40. Had je vroeger puistjes? Ik had geen acne, maar natuurlijk weleens op zijn tijd wat puistjes. Wie had dat nou niet?

 

41. Zou je naar een naaktcamping gaan? Hierover ben ik nog niet echt uit. Ik ben er wel nieuwsgierig naar, maar niet nieuwsgierig genoeg om echt te gaan. Ik ben vooral bang dat ik ga staren en dat anderen naar mij staren zeg maar. Plus het lijkt me koud. En al die insecten die dan hun gang kunnen gaan, ik krijg er nu al jeuk van…

 

42. Vond je het leuk om een broertje of zusje te krijgen? Ik ben de jongste dus geen idee haha.

 

43. Speel je weleens vals? Met Sims gebruik ik weleens cheats, telt dat? Verder speel ik niet vals, ik zou niet eens weten hoe.

 

44. Kun je tegen je verlies? Over het algemeen wel.

 

45. Kun je tegen bloed? Ik denk van wel. Maar ik heb nooit grote hoeveelheden bloed of narigheden gezien. Ik denk dat dan wel anders reageer. Het lijkt me ook heel afhankelijk van de situatie.

 

46. Ben je weleens in het rijksmuseum geweest? Nee niet eens, wat slecht eigenlijk als Cultuurstudent hé? Ik wil wel heel graag gaan, maar het komt er op een of andere manier gewoon niet van. Ik zal het eens voorstellen aan Vriendknul of mijn ouders om toch echt een keer te gaan!

 

47. Ga je graag naar het strand? JA! Eerlijk gezegd ben ik nog maar een paar keer op het Nederlandse strand geweest. Ik heb vooral buitenlandse stranden gezien. Vooral in Spanje kan ik heerlijk genieten van een dag aan het strand. Dat warme zand dat kriebelt aan je voeten, het rustgevende geluid van de zee en het eindeloze uitzicht dat je soms hebt. Heerlijk!

 

Zou jij naar een naaktcamping aan of ben je er wel eens geweest? 

7 Reacties

 1. Haha, oei, echt niets voor mij, zo’n naaktcamping! Als ik naar de sauna ga, kies ik er ook altijd eentje uit waar badkledij verplicht is, haha! Vorig jaar was ik in het Rijksmuseum met mijn zus. Zij was nog studente en mocht dus eigenlijk gratis binnen, maar… ze had haar studentenkaart niet mee. Heel de rij lang hebben we zitten bedenken hoe we de mensen aan de balie konden overtuigen, maar het is uiteindelijk wel nog gelukt! Ik zou dus wel als student gaan, scheelt hem wat geld 😉
  Sam – singlereadytomingleblog onlangs geplaatst…Wordt het tik tak, tik tak, ja of nee?My Profile

  1. Haha ik ben eerlijk gezegd ook nog nooit in een naaktsauna geweest. Ik denk ook niet dat ik mij daar prettig bij zou voelen. Ja, precies! Dus snel een keer naar het Rijksmuseum 🙂

 2. Leuke vragen en antwoorden! Ik hou er ook van om naar het strand te gaan.

 3. Leuk om je op deze manier wat beter te leren kennen. En haha, een naaktcamping? Euhm… ik denk het eigenlijk niet. Ik zou mij daar totaal niet op mijn gemak voelen. Ieder zijn ding natuurlijk 🙂
  Sarah onlangs geplaatst…(Happy) BIRTHDAY TO MEMy Profile

  1. Dankjewel! En nee precies, ik denk dat je je wel echt op je gemak moet voelen voordat je naar zo’n camping gaat.

 4. Haha, ik heb een keer bijna per ongeluk een kampeerplek voor 2 weken op een naaktcamping geboekt. De camping zag er heel mooi uit dus ik wilde gaan boeken, tot ik ergens in de recensies op Tripadvisor een opmerking zag staan waaruit bleek dat het een naaktcamping was!
  Ik heb er niet zoveel mee. Vind een dagje sauna prima maar een hele vakantie lijkt me niets!

  Anne – Ditisanne.nl onlangs geplaatst…Dit was augustus: Een droomreis naar Zuid-Afrika en nog meer leuks!My Profile

  1. Haha oh gelukkig ben je daar dan op tijd achter gekomen! Anders was het wel een hele verrassing geweest op vakantie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.