Columns

999 vragen aan jezelf #2

Een tijd geleden kreeg ik het 999 vragen aan jezelf boekje. Het leek mij leuk om mijn antwoorden en gedachtes met jullie te delen.

Kies: 

26. Werken of vakantie. Hoe gek ik ook ben op vakantie, na een tijdje begint het bij mij altijd te jeuken. Noem het gek of raar, maar ik vind het fijn om te studeren en te werken. Al is een vakantie op zijn tijd ook fijn.

 

27. Pizza of Pasta. Ik vind beide erg lekker, maar ik ben uiteindelijk toch meer een pasta-persoon. Vooral omdat ik het leuk vind om zelf pastagerechten te maken.

 

28. Waarheid of leugen. ‘Als is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.’

 

29. Strijkkralen of Ministeck. Oh ja, ik kan me nog herinneren dat ik vroeger best druk in de weer was met strijkkralen!

 

30. Welke drie dingen zoek je in een vriend? In vrienden in het algemeen zoek ik humor, herkenning en begrip. Ik vind dat je binnen een vriendschap jezelf moet herkennen, moet kunnen lachen maar dat er ook begrip moet zijn voor elkaar.

 

31. Aan welke drie dingen kunnen mensen jou herkennen? Mijn lengte is een herkenbaar iets. Zoals ik in de vorige vragenlijst al aangaf, ben ik niet zo heel lang en dat is iets dat mensen altijd onthouden. Daarnaast praat ik – volgens anders – soms ontzettend snel. Dus dat is ook een herkenbaar gegeven. Tot slot heb ik heel veel gestreepte kleding. Laatst plaatste ik een foto op Instagram met een overzicht van al mijn gestreepte kledingitems (klik) om er vervolgens achter te komen dat er nog wat kledingstukken ontbraken. Je kunt mij dus ook gemakkelijk herkennen aan de streepjes haha.

 

32. Welke drie dingen wil je je kinderen meegeven? Ooit, in de toekomst, zou ik best kinderen willen. De dingen die ik hen zou willen meegeven of wil leren, vallen niet samen te vatten in een ‘top 3’. Maar als ik een aantal dingen zou moeten benoemen. Ik zou ze graag respect voor elkaar en zichzelf mee willen geven. Dat lijkt mij een belangrijk iets. Daarnaast wil ik ze meegeven dat ze het beste uit zichzelf moeten halen, iets wat mijn ouders mij ook altijd hebben geleerd. En tot slot vind ik dat ze met een open blik de wereld in moeten gaan.

 

33. Hoe oud wil je worden? Oei, dit is een vraag waar ik geen antwoord op weet.

 

34. Hoelang ken je je partner? (Partner is echt een woord waar ik jeuk van krijg) Hoewel ik zelf onze eerste ontmoeting niet goed meer kan herinneren (iets waar Vriendknul graag over zeurt), kennen we elkaar al zes jaar. Daarvan zijn we ongeveer vier jaar echt goede vrienden en drie en een half jaar samen.

 

35. Hoe zwaar ben je? Eerlijk gezegd heb ik al in geen maanden meer op de weegschaal gestaan en dat bevalt meer dan prima. Ik was op een gegeven moment heel erg bezig met mijn gewicht, in plaats van hoe ik mij voelde en hoe ik voor mijn lichaam zorgde. Ik weet dat ik een gezond BMI heb en dat is voor mij belangrijk. Daarnaast beweeg ik sinds een halfjaar flink meer. Ik merk dat dat mijn lichaam goed doet.

 

Welke drie dingen zoek jij in een vriend of vriendin? 

11 Reacties

 1. Ah wat een super leuke vragen, lijkt me een heel leuk boekje! Het is inderdaad lastig om te bedenken hoe oud je wil worden..
  Loes onlangs geplaatst…Tag – Guilty PleasuresMy Profile

  1. Het is inderdaad een heel leuk boekje!

 2. Wat een leuke vragen! Echt iets om over na te denken. Welke 3 dingen ik zoek in vriendschap? Eerlijkheid, gezelligheid en elkaar accepteren

  1. Dat zijn ook mooie dingen voor een vriendschap!

 3. Leuk! Ik ben zelf ook meer een pasta-persoon. Met pizza neem ik toch bijna altijd dezelfde en met pasta varieer ik echt een stuk meer, haha

  1. Haha, ja dat herken ik! Pasta kun je ook heerlijk variëren en dingen uit proberen.

 4. Leuk boekje! Lijkt me ook tof om cadeau te geven aan vriendinnen 🙂

  1. Ja, het is zeker een leuk cadeau idee!

 5. Humor is inderdaad heel belangrijk! Daarnaast hou ik van echte en eerlijke mensen die zichzelf durven te zijn.
  Joanne onlangs geplaatst…Outfit | Fishnet top and denim dressMy Profile

 6. Wat een grappig boekje.
  Ik heb een agenda met iedere dag een vraag. Die ik, tot mijn schaamte, niet iedere dag invul…

  1. Haha ach, je kunt het ook naderhand invullen toch? Levert nog steeds een leuk overzicht op. Ik heb ook een boekje met elke dag een vraag voor vijf jaar lang. Soms ben ik er heel fanatiek mee, soms laat ik het weken liggen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.