Het is klein en maakt lijstjes Speellijst

Speellijst | Spotify favorieten

Eén van mijn grote liefdes is muziek. Ik vind het dan ook heerlijk om nieuwe muziek te ontdekken of naar playlists vol met verschillende soorten muziek te luisteren. Graag deel ik met jullie mijn favoriete Spotify muzieklijsten van dit moment.

 

Happy Folk  is een speellijst vol met folkmuziek, één van mijn favoriete genres. De lijst bestaat uit bekende en minder bekende artiesten. Het is heerlijk om naar te luisteren met mooi, zonnig weer of als je zonnig weer wilt afdwingen. Eén van mijn grote aanraders is Lovers’ Cravings van Bibio. Het is een heerlijk muziekje voor op de achtergrond en je ziet jezelf zo door de straatjes van Spanje of Frankrijk lopen.

 

 

Happy Tunes is een lijst die ik de laatste tijd erg vaak heb aanstaan. Zeker als ik bezig ben met opruimen of koken, vind ik het fijn om deze blije muziek op de achtergrond te hebben. De lijst is een verzameling van oude en nieuwe nummers die je vast wel kent. Heerlijke muziek om mee te zingen of om op te dansen.

 

 

Route Du Soleil  is een muzieklijst die niet iedereen evenveel zal kunnen waarderen. Hij bestaat namelijk bijna volledig uit Franse muziek en Franse artiesten. Ik vind het echter heerlijk om naar te luisteren. Het zorgt voor een instant vakantiegevoel en heel veel herinneringen aan eerdere zomervakanties. Veel van deze muziek werd bij ons in de auto gedraaid als op weg waren naar de vakantiebestemming. Ik vind Le Long De La Route van Zaz een fijn liedje om naar te luisteren.

 

Wat vind jij fijne muziek op dit moment? Heb je nog aanraders voor mij ? 

 

 

6 Reacties

 1. Leuke playlists die je hebt gekozen. Ik vind het altijd leuk om zo nieuwe artiesten te ontdekken. Wat handig is Spotify dan eigenlijk he? Vroeger moest je dan echt maar gewoon willekeurige cd’s kopen en hopen dat het iets was.
  Donna onlangs geplaatst…Dingen die je NIET hoeft te doen in TokioMy Profile

  1. Haha ja ik vind het heerlijk ideaal. Eerder werkte ik met allerlei Youtube-mixen (nog steeds wel) en een site die 8tracks heette, maar Spotify is zoveel fijner!

 2. Op dit moment is mijn guilty pleasure het nieuwe album van Ronnie Flex, haha!
  Joanne onlangs geplaatst…Outfit | Gingham off shoulder topMy Profile

 3. Fijne muziek hoor!

  Ik luister van alles door elkaar. Momenteel staat KAASI – Those Days veel aan.
  Daan onlangs geplaatst…Recensie | The Sound of Music (1965)My Profile

  1. Oh die ken ik niet, ik ga even luisteren 🙂

 4. Bear’s Den is ook wel een heel goede indie-folkband :-). Heb ze op Pukkelpop gezien dit jaar, echt wauw!
  Sam – singlereadytomingleblog onlangs geplaatst…De eerste werkdagMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.