Het is klein en maakt lijstjes

Avonturenlijst | Juli 2017

1. Zomerdoelen. Heb je vakantie deze maand? Wellicht is het een idee om doelen op te schrijven voor de vakantie. Nee, geen ingewikkelde zaken maar gewoon dingen die je wilt doen deze vakantie. Bijvoorbeeld dat ene boek lezen, die ene stad bezoeken of toch een keer naar de sportschool.

2. Picknick. OkƩ, het is nog afwachten of het een mooie zomer wordt, maar als de zon schijnt is een picknick een leuk idee. Ga naar een park, naar het strand of blijf in je eigen achtertuin. Als er maar genoeg eten is!

3. Bezoek een museum.
Als het dan toch regent, is dit een leuke bezigheid.

4. Maak een lange wandeling. Het liefst zoek je geen route van te voren uit, maar ga je gewoon dwalen. Of bedenk een ritme voor je wandeling: links, links, rechts. Dus de eerste straat links ga je in, daarna nog een keer en tot slot de eerste straat rechts. Wie weet waar je uitkomt!

5. Schrijf op wat je leuk vindt aan deze maand.
En probeer daarbij vooral te genieten van de kleine dingen!

2 Reacties

  1. Manon zegt:

    Aah dat is eigenlijk best een goed idee, ik ben altijd bang dat ik in de vakantie te weinig te doen heb en dan hele dagen niets ga doen! Toch een keer naar de sportschool komt dus absoluut niet op mijn lijstje te staan xD

  2. Boeken lezen en picknicken zijn zeker goede ideetjes!
    Of een combinatie van die 2 šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.