Speellijst

Speellijst juli

20150819_165539

Toen ik dit lijstje een tijdje geleden samenstelde, had ik zo in gedachten dat het vanaf 1 juli ook echt zomer zou zijn. Je weet wel, zoals zomers ooit waren: volop zon, lekkere temperatuur, lekker zwemmen en bbq’en. Tenminste, er zijn legendes dat er ooit zulke zomers bestonden. Maar helaas klinkt er in de verte onweer en regent het weer. Dan zit er maar een ding op: een zomerse speellijst aanzetten en zelf zomer maken. Gordijnen dicht, felle lamp aan, een poster van het strand op de achtergrond, verwarming op standje tropisch en lekker zonnen in je eigen huis. Moet kunnen toch

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Demi juli 4, 2016 at 10:52

    Erg jammer van het weer de hele tijd inderdaad! Maar je playlist is super leuk, goeie muziekkeuze 😀

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: