Speellijst

Speellijst juli

20150819_165539

Toen ik dit lijstje een tijdje geleden samenstelde, had ik zo in gedachten dat het vanaf 1 juli ook echt zomer zou zijn. Je weet wel, zoals zomers ooit waren: volop zon, lekkere temperatuur, lekker zwemmen en bbq’en. Tenminste, er zijn legendes dat er ooit zulke zomers bestonden. Maar helaas klinkt er in de verte onweer en regent het weer. Dan zit er maar een ding op: een zomerse speellijst aanzetten en zelf zomer maken. Gordijnen dicht, felle lamp aan, een poster van het strand op de achtergrond, verwarming op standje tropisch en lekker zonnen in je eigen huis. Moet kunnen toch

1 Reactie

  1. Erg jammer van het weer de hele tijd inderdaad! Maar je playlist is super leuk, goeie muziekkeuze šŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.