Het is klein en het luistert

Slow Sunday #3. Technicolour beat

slow sunday

Muziek is iets wat ik erg leuk vind en dat mij bezighoud. Ik luister er graag naar, ik ontdek graag nieuwe muziek en lees nog liever de achtergrondverhalen. Daarnaast ben ik voor mijn studie ook veel bezig met muziek. Naar mijn idee schrijf ik te weinig over muziek, vandaar het onderdeel Slow Sunday. Op zondagen deel ik muziek die ik mooi vind met jullie. Soms met een verhaal, soms alleen het nummer zelf. Soms met een bijzondere reden, soms omdat ik het gewoonweg mooie muziek vind. Want liefde deel en muziek dus ook.

Technicolour Beat – Oh Wonder

Dit nummer sleept mij telkens weer mee. Het is zo zacht en teder gezongen, waardoor het nummer heel liefdevol aanvoelt. Oh Wonder is een band waar ik nog niet heel lang naar luister. Toch luister ik inmiddels regelmatig naar. De stemmen combineren allemaal heel mooi samen, zoals dus bij dit nummer.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Demi juni 19, 2016 at 11:27

  Dit nummer klinkt super fijn, helemaal m’n ding dit! Dankje voor de tip 🙂

 • Reply Sam - singlereadytomingleblog augustus 27, 2017 at 20:31

  Ah, heb ze vorige week live gezien op Pukkelpop, zo zo goed!
  Sam – singlereadytomingleblog onlangs geplaatst…De eerste werkdagMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: