Het is klein en het luistert

Slow Sunday #2

Muziek is iets wat ik erg leuk vind en dat mij bezighoud. Ik luister er graag naar, ik ontdek graag nieuwe muziek en lees nog liever de achtergrondverhalen. Daarnaast ben ik voor mijn studie ook veel bezig met muziek. Naar mijn idee schrijf ik te weinig over muziek, vandaar het onderdeel Slow Sunday. Op zondagen deel ik muziek die ik mooi vind met jullie. Soms met een verhaal, soms alleen het nummer zelf. Soms met een bijzondere reden, soms omdat ik het gewoonweg mooie muziek vind. Want liefde deel en muziek dus ook.

Of Monsters and Men – Empire

Zowel de tekst als de clip van dit nummer zijn zo mooi gedaan en kunnen op zoveel wijzen worden geïnterpreteerd. De laatste tijd luister ik dit nummer erg vaak, vandaar dat ik het graag deel met jullie. Laat mij weten wat je ervan vindt!

Feel the ocean as it breathes
Shivering teeth
See the mountains where they meet
Smothering me
As the wind fends off the waves
I count down the days
Heavy stones
Fear no weather

I find comfort in the sound
And the shape of the heart
How it echoes through the chest
From under the ground
As the hills turn into holes
I fill them with gold
Heavy stones
Fear no weather

And from the rain
Comes a river running wild that will create
An empire for you
Illuminate!
There’s a river running wild that will create
An empire for you
An empire for two
An empire for you
An empire for two

And I paint your body black
I hide in your hair
And you’re staring back at me
Like I wasn’t there
As our bodies become stills
We welcome the fear
Heavy stones
Fear no weather

And from the rain
Comes a river running wild that will create
An empire for you
Illuminate!
There’s a river running wild that will create
An empire for you
An empire for two
An empire for you
An empire for two

And from the rain
Comes a river running wild that will create
An empire for you
Illuminate!
There’s a river running wild that will create
An empire for you
An empire for two
An empire for you
An empire for two

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.