Het is klein en het babbelt

Speellijst juni

Ik hou van lijstjes vol muziek maken. Voor cd’s, itunes en sinds kort Spotify. Als we op vakantie gaan, leef ik mij enorm uit op het samenstellen van een aantal mooie cd’s. Vaak een cd die past bij het land van bestemming en een cd die past bij het thema zomer. Dus, zo dacht ik, waarom maak ik geen playlist voor mijn blog met als thema de maand zelf? Daarom deel ik bij deze trots mijn speellijst (klinkt toch leuker dan playlist) voor de maand juni. Verwacht geen nieuwe, hippe muziek maar muziek die ik fijn vind. Muziek die ik associeer met deze maand. Laat je verrassen en laat mij horen wat je er van vindt šŸ™‚

2 Reacties

  1. Paul zegt:

    ik kijk nu al uit naar de nieuwe zomer-cd!

  2. Leuke mixtape! Flowers In Your Hair is zo’n fijn liedje šŸ™‚
    Karlijn onlangs geplaatst…Raadsels oplossen in een park | Het dagboek van een achttienjarig meisjeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.