Persoonlijk

Ik maakte ook dingen mee

Of nou ja, ik maakte eigenlijk niet veel mee. Deze post is gewoon bedoelt om jullie een korte update te geven over alles wat er gebeurd is, terwijl ik even spoorloos verdwenen was uit Blogland. Kort maar krachtig zet ik hier de boel even op een rijtje. Dat vind ik zelf ook wel fijn.

• Zoals ik eerder vertelde, kreeg mijn moeder op 13 april een hartinfarct. Ineens belandden we in een emotionele achtbaan en stonden we allemaal continu op standje alert. Inmiddels is mijn moeder al weer een tijd thuis aan het revalideren. Dat gaat met pieken en dalen: de ene dag gaat het goed, de ander dag minder. De rust is wel een beetje wedergekeerd, maar soms is het nog moeilijk beseffen wat er allemaal gebeurd is de laatste tijd.

• Wat betreft studie was alles ook dubbel de laatste tijd. Door alle omstandigheden thuis heb ik besloten om een vak te laten vallen, zodat ik wat meer ademruimte heb en vaker thuis kan zijn. Hoewel ik een verzoek heb ingediend bij de examencommissie om het vak volgend jaar gelijktijdig met mijn scriptie te mogen volgen, is er een kans dat ik studievertraging op ga lopen. Dat voelt een beetje raar omdat ik tot nu toe alles heb gehaald. Bewust zo’n keuze maken is dan ook behoorlijk lastig. Maar als ik vertraging oploop, is dat niet erg want….

• Ik ben een gek die een tweede studie ernáást ga volgen. Jawel, naast ACW’er ben ik volgend jaar ook studente Religiewetenschappen. Deze bachelor duurt iets korter dan een reguliere bachelor, maar je mag hem zo lang laten duren als je wilt (niet dat ik dat van plan ben). Ik heb er ontzettend veel zin in! Het klinkt allemaal zo interessant en sluit goed aan op ACW. Ik kijk er behoorlijk naar uit dus.

• Verder staan er in de toekomst een hoop leuke dingen op de agenda! Zo ga ik nog een keer naar de Efteling (mijn laatste bezoek is best lang geleden), ben ik aan het plannen voor de zomervakantie en hebben Vriendknul en ik (nog niet zo heel concrete) samenwoon plannen.

Hoe is het met jullie

1 Reactie

  1. De efteling, volgens mij was ik nog klein toen ik daar voor het laatst was..!
    Daan onlangs geplaatst…Post Scriptum | PietluttigMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.