Persoonlijk

He, waar ben jij nou?

De laatste keer dat ik iets van mij liet horen was vorige week dinsdag. Daarna verdween ik even van de aardbodem. Ik had een kleine dip afgelopen week, was gestrest en raakte oververmoeid. Daarom deed ik een stapje terug en liet ik mijn blog even voor wat het was.
Morgen zal ik weer een blog online gooien en zorgen dat hier weer lekker vaak wat te lezen valt.

In de tussentijd wil ik jullie graag door verwijzen naar de blog van Janneke (klik). Ik heb namelijk niet volledig stil gezeten en schreef een gastblog over mijn ervaringen met pesten. Ik vind het ontzettend goed dat Janneke daar in haar blog aandacht schenkt aan het onderwerp pesten. Er wordt nog te vaak gepest en te weinig stilgestaan bij de impact ervan.

Lees gerust mijn en andere (gast)blogs hierover op Janneke’s website en laat mij weten wat je er van vindt 

6 Reacties

 1. Goed dat je weer terug bent 🙂

 2. Soms moet je even rust nemen van alles om weer energie te krijgen om alles stapje voor stapje aan te pakken. Ik ga je gast blog even lezen, want ik vind dat het onderdeel pesten heel veel aandacht verdiend om het uit te roeien (al denk ik dat het helaas nooit helemaal zal stoppen)

  1. Helaas denk ik ook dat het nooit helemaal uit de wereld te helpen is. Maar aandacht eraan besteden kan hopelijk al een hoop schade voorkomen of verzachten 🙂
   Madelon onlangs geplaatst…Dit was februariMy Profile

 3. Een pauze is helemaal niet erg. Ik heb het afgelopen half jaar enkele weken in het ziekenhuis gelegen, twee keer voor hetzelfde. Heb toen ook even niet geblogd. Mijn hoofd stond er niet naar.
  Daan onlangs geplaatst…DE 88TH ANNUAL ACADEMY AWARDS NIET-ECHT-MEER-LIVE BLOGMy Profile

  1. Ik zag het, hopelijk gaat het inmiddels weer wat beter met je!

 4. Iedereen neemt wel eens een tijdje rust. Goed dat je dat ook soms doet, maar beter dat je weer terug bent. En blijf vooral nooit te lang weg want ik lees je blog altijd graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.