Het is klein en het luistert

Slow Sunday #1.

Muziek is iets dat ik erg leuk vind en dat mij bezighoud. Ik vind het fijn om naar te luisteren, om te proberen muziek te maken (ik kan het absoluut niet haha!), nieuwe muziek te ontdekken en achtergrondinformatie erover te lezen. Daarnaast ben ik voor mijn studie veel bezig met muziek(onderzoek). Voor het feit dat het zo’n belangrijke rol speelt in mijn leven, schrijf ik (naar mijn idee) vrij weinig over op mijn blog. Vandaar dat ik graag een nieuw onderdeel in leven roep, namelijk Slow Sunday.

WP_20160215_22_06_02_Pro (2)
Zondagen zijn voor mij persoonlijk vaak rustige en trage dagen. Ik slaap dan graag uit, neem de tijd om wakker te worden (met lekker ontbijt!) en tot rust te komen. Ik doe graag ontspannende dingen zoals wandelen maar bereid mij ook voor de week die eraan komt, door bijvoorbeeld al huiswerk te maken. Als iets bij al deze dingen helpt is het muziek. Ik neem op zondagen echt graag de tijd om even ‘goed’ te luisteren naar een nummer of album. De muziek die ik luister of mooi vind deel ik graag met jullie. Soms met een verhaal erbij, soms alleen het nummer zelf. Soms met een bijzondere reden, soms alleen omdat ik het gewoonweg mooi vind. Want liefde deel je en muziek dus ook.

Tokka – Agnes Obel

Ik ben een groot liefhebber van Agnes Obel en de prachtige muziek die ze maakt. Haar nummers hebben iets betoverends en melancholisch. Toen het laatst op een zondag sneeuwde heb ik met veel liefde haar lp aangezet, een kop thee voor mijzelf ingeschonken en vanuit mijn stoel naar buiten gekeken.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Manon februari 21, 2016 at 12:09

  Leuk, ik kijk er naar uit om alle nummers te horen! Deze helpt inderdaad goed om even alles los te laten en te relaxen, had ik net even nodig (:

 • Reply Daan februari 21, 2016 at 23:38

  Lekker numer, ja!
  Daan onlangs geplaatst…Recensie | Marvel’s Jessica JonesMy Profile

 • Reply Sonja februari 22, 2016 at 14:21

  Aah, wat een mega fijne nieuwe rubriek!<3 Dit is echt waar ik van hou. Ik kan me helemaal vinden in wat je schrijft over de rust op zondagen: ik heb helaas lang niet altijd zo'n soort zondag maar ik kan er inderdaad ook heel erg van genieten. Ook heel fijn om dan eens echt de tijd te kunnen nemen voor het beluisteren van een album. Agnes Obel is inderdaad heel mooi, en perfect voor zo'n zondag!
  Sonja onlangs geplaatst…Het chaotische studentenlevenMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: