Het is klein en het babbelt

Hoezee, 1 jaar een eigen domein!

In september 2010 begon ik al met bloggen op WordPress maar vorig jaar begon het steeds meer te kriebelen: ik wilde graag een eigen domein. Na wat getwijfel, een aantal nachtjes slapen en een keer advies vragen aan jullie lezers was ik er over uit. Precies één jaar geleden maakte ik een eigen domein aan en was cestbelleblog.nl (wat gewoon cestbelle was al bezet haha) een feit!

 

WP_20160216_21_48_08_Pro (3).jpg

 

Bloggen én het hebben van een eigen domein hebben mij veel moois gebracht. Door te gaan bloggen op een eigen domein en onder mijn eigen naam, heb ik het idee dat ik mij verder heb kunnen ontwikkelen. Niet alleen wat betreft schrijven en de onderwerpen waarover ik schrijf, maar ook persoonlijk. Het bloggen heeft mij veel inzichten gegeven over mijzelf en tegelijkertijd vormt het een heerlijke, creatieve uitlaatklep. Ik word altijd blij van leuke reacties en het besef dat mensen mijn gebrabbel ook daadwerkelijk lezen. Ik bedoel mensen, echte mensen, met neuzen en ogen, nemen de moeite om mijn blog op te zoeken én te lezen. Wow.

Ik heb door het bloggen allerlei leuke andere blogs ontdekt, die geschreven worden door leuke en lieve bloggers (slijmslijm). Ik vind het leuk om interessante artikelen te lezen of herkenbare inzichten. Het is een bijzondere wereld, de blogwereld, en ik ben soms best trots dat ik er een beetje deel van uit maak.

Het komende jaar wil ik mijn blog nog verder ontwikkelen en ondertussen veel blijven publiceren. Ik graag meer bekend maken aan mijn omgeving dat ik blog (want daar ben ik nu nog een beetje voorzichtig mee) en nieuwe dingen uitproberen zoals, misschien, het organiseren van een winactie. Verder ben ik al bezig met een heel toffe nieuwe reeks op mijn blog. Ik ben er heel enthousiast over en druk mee bezig dus binnenkort zullen jullie er vast meer over.

In het kader van ‘verder ontwikkelen’ wil ik jullie ook graag om feedback vragen. Wat lezen jullie graag op mijn blog en hoe heb je mijn blog überhaupt gevonden? Wat mis je op mijn blog en welke verbeterpunten zijn er nog? Je mag je feedback geven in een reactie of mailen naar admin@cestbelleblog.nl. Ik had geen tijd om een enquête in elkaar te zetten maar mocht je daar meer behoefte aan hebben dan mag je dan ook aangeven. Bij genoeg reacties zal ik er dan alsnog een maken.

Voor de feedback ontvang je natuurlijk mijn dank en een luchtgitaar, is dat niet tof?

5 Reacties

 1. Gefeliciteerd Madelon! Super leuk dat je nog steeds zoveel plezier haalt uit het bloggen ook! Ik vind je artikelen ook altijd leuk om te lezen dus ik zou eigenlijk alleen maar kunnen zeggen: ga zo door! ^^
  Charelle onlangs geplaatst…WIN een The Scent of Cinnamon pakketje!My Profile

  1. Dankjewel ! Heel fijn om te horen 🙂

 2. Gefeliciteerd!!! En wat fijn om te lezen dat je zo fijn bezig bent met het bloggen en er zo van geniet:) We zitten wel een beetje op hetzelfde punt geloof ik, dat we nu graag verder willen, nieuwe dingen willen proberen, meer aan onze omgeving willen vertellen over onze blog. We mogen er allebei heel trots op zijn vind ik dat we deel uitmaken van dit leuke wereldje!! Liefs
  Sonja onlangs geplaatst…The Jukebox #13 – Across The UniverseMy Profile

  1. Jaa precies, dat punt herken ik heel erg. Het is vooral nog zoeken op welke manier ik het wil doen en wil inrichten. Maar je hebt gelijk, we mogen er trots op zijn en dat mogen best meer mensen weten 🙂

 3. (Nog) Gefeliciteerd! Je weet natuurlijk wel hoe ik bij je blog ben gekomen; ik vind het vooral leuk dat je zoveel variatie hebt, hele luchtige en humoristische verhalen (zoals Dilemma op Dinsdag), maar ook serieuze en soms persoonlijke verhalen, dus ga vooral zo door! En wat betreft het bekend maken; gewoon delen op (je eigen) Facebook, de kracht van media *steekt superman-vuist in de lucht*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.