Het is klein en het babbelt

Week 8 – Wat zijn je doelen van dit moment?

Ohja, je had iets met een wekelijkse challenge. Ja, sshh

Eigen materiaal.
Eigen materiaal.

Een tijdje terug introduceerde ik de Doe eens gek uitdagingen. Omdat ik daarna niet veel van mij liet horen (ook een uitdaging!) is dit blogje wel weer handig. Met de Doe-eens-gek ga ik tegen het eind van deze maand wel weer verder. Bij deze dus mijn doelen van dit moment:
• Meer bewegen is een doel dat ik al langer voor ogen heb (iets met het nieuwe jaar en goede voornemens) en tegen de tijd dat ik dit blogje typ is dit doel ook al gedeeltelijk vervult. Ik ben namelijk weer gaan sporten bij een buitensport clubje. We doen allerlei verschillende dingen zoals boksen, rennen en buikspieroefeningen. Daarnaast wil ik weer meer gaan zwemmen en ga ik heeel misschien (als mijn tentamen dat toelaten) in de zomer mee doen aan een vierdaagse (niet die van Nijmegen, hallo zeg). Dat wordt dus nog trainen!

• Ik ben mij aan het oriënteren op wat ik verder wil met mijn studie. De studie is nog steeds hartstikke leuk en breed maar toch mis ik wat. Ik heb een aantal minoren en masters op het oog maar het lijkt mij heel erg leuk om mij meer te focussen op zowel antropologie als psychologie. Hoe ik dat precies ga doen met mijn kunst- en cultuurstudie is nog even uitzoeken. Het is een doel dat ik nog een beetje uit moet zoeken maar wat ik graag wil bereiken: een brug leggen tussen mijn studie, antropologie en psychologie.

• Het spreekt misschien voor zich maar ik wil graag mijn behandeling bij de psycholoog afronden. Dat zal zeker niet volgende week of deze maand gebeuren, want ik heb nog wel een weg te gaan en moet ook nog goed leren om mijn angsten aan te gaan en er over te kunnen praten. Maar ik hoop zeker te ‘genezen’.

• Een ander doel is om mij weer meer te focussen op het schrijven. Ik wil mijzelf daarmee meer uitdagen en er ook meer mee doen. Daarom probeer ik schrijfoefeningen uit, wil ik weer meer bloggen en sta ik open voor al het andere dat met schrijven te maken heeft.

• En een ander vanzelfsprekend doel: het komende semester op de universiteit weer helemaal halen zodat ik geen vakken opnieuw hoef te volgen want in die stress heb ik totaal geen zin haha.

Wat zijn jullie lange en korte termijn doelen?

2 Reacties

  1. Hopelijk kan je snel de behandeling bij de psycholoog afsluiten. Veel succes ook met school en de daarbijbehorende keuzes!
    Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: de zomer vloog aan mij voorbijMy Profile

  2. Mooie doelen! Lijkt me best een lastige combi van studies inderdaad, ik hoop dat je iets vind wat alledrie combineert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.