Columns Persoonlijk

Een kort berichtje.

Afgelopen zondag publiceerde ik na lang twijfelen mijn verhaal over continu bang zijn. Over de bezoekjes aan de psycholoog en het vermoeden van een angsstoornis. Ik wist niet goed hoe ik dit moest delen en óf ik het überhaupt kon delen maar ik moest het allemaal van mij af schrijven. Jullie reactie’s waren ontzettend positief, lief en vol steun. Zulke overweldigende reactie’s had ik echt niet verwacht en ik wil jullie door middel van dit berichtje bedanken voor alle steun en lieve berichtjes, ook over eigen ervaringen.

Daarnaast hielp het heel erg om van mij af te schrijven. Het luchtte behoorlijk op! Dus ik denk dat ik jullie zo af en toe zeker op de hoogte hou, als is het maar om mijn eigen verhaal kwijt te kunnen. Nogmaals bedankt voor de reactie’s!

1 Reactie

  1. <3
    Hester onlangs geplaatst…What about week 23?My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.