Het is klein en het babbelt Persoonlijk

Babbelblogje

Een hele tijd terug schreef ik iets over stress hebben. Ik zat middenin mijn tentamens, had hoeveel herkansingen en het idee dat mijn studie absoluut niet goed ging. Niet lang daarna werd deze blog overvallen door een radiostilte, wat alles extra dramatisch deed lijken. Net alsof ik letterlijk was verdronken in de stress. Maar nee, nee ik leef nog ! Jullie zijn nog niet van mij af, muhaha.

Gek hoe die dingen zo veranderen. Blogde ik toen nog over stress en angst voor dat monster dat “bindend studie-advies” heet, nu is alles weer anders. Ik mag met trots zeggen dat ik al mijn herkansingen en tentamens heb gehaald, mijn gemiddelde van een mager zesje of iets naar een zeven is gegaan én mijn bindend studieadvies binnen heb! Oké oké, ik kan nu al weer nerveus gaan doen over andere verslagen, tentamens en het monster dat “propedeuse” heet maar ik mag in ieder geval voorlopig blijven op de universiteit en dat vind ik al een goede reden voor blijheid.

Nu heb ik meivakantie en dat wordt ook gevierd door veel te slapen, een bevrijdingsfestival in eigen dorp te bezoeken (ik woon in een klein dorp met meer kroegen en feestjes dan inwoners, maar hé leuk toch?) en morgen naar een subtropisch zwemparadijs te gaan (yay!) maar ik moet ook echt weer bloggen. Ik ga verder met de challenge op vrijdag, de dilemma op dinsdag blogjes, de gewone babbelblogjes en.. ik heb een heel leuk idee met blogjes over sprookjes. Dus hopelijk kan ik jullie weer vaak lastig vallen nu!

Maar eerst verder vakantie-vieren!

Hebben jullie nog grootste (vakantie)plannen?

4 Reacties

 1. Het was hier inderdaad wel héél stil haha! Ik ben blij dat je je BSA binnen hebt, het lijkt me echt erg als je gewoon van de uni af móet. En k ben benieuwd naar je blogjes 🙂
  Hester onlangs geplaatst…Vier de vrijheidMy Profile

 2. Ik begrijp je stress… maar gelukkig ben je er vanaf! Mijn ”grote” vakantieplan is om meer artikelen om m’n blogje te schrijven en naar Londen te gaan! Ik ben benieuwd naar je komende blogposts!
  Christina onlangs geplaatst…TAG: Get to know meMy Profile

 3. Mooi dat je alles gehaald hebt! Nog een fijne vakantie!
  Daan onlangs geplaatst…Fuck De Koning?My Profile

 4. Fijn dat je alles hebt gehaald! Ik kijk weer uit naar je blogs 🙂
  Anna Naomi onlangs geplaatst…Personal Update #2My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.