Het is klein en het babbelt Persoonlijk

Alle kleffe prut in één post.

“Maar Valentijnsdag was toch al een paar weken geleden?”.
“Ja, maar dit moet even. Accepteer het maar.”

Vandaag heb ik precies één jaar hel overleeft. Eén jaar lang irritant klef doen (zoenen en knuffelen en aardig doen, bah), lieve cadeautjes kopen zoals een tandenborstel kopen voor de ander (eww alweer aardig), tijd aan de ander besteden (ik peuter liever uit mijn neus), leuke dingen doen samen (wie heeft dat nou nodig?) en met elkaar praten (gatver, ik kan beter gaan slapen).

Je raadt het misschien al: ik heb één jaar lang relatie overleeft. “Ah, gut.” “Hé, ik vind het lang hoor!”. En een behoorlijke lijdensweg.

Oké, ik overdrijf. Zó erg was het niet. Op het feit dat ik bij het uit eten gaan soms mijn eten moet delen met iemand anders (zo zonde) was het afgelopen jaar best wel acceptabel. Het jaar leverde me veel leuke dingen op. Zoals een eerste date bij IKEA waarbij we gehaktballen aten met een kaarsje tussen ons in (na 1,5 maand relatie, ja toen werd het wel tijd voor een eerste date. “Wie ben jij eigenlijk” “Ja ehh, je vriend, hoi”.), een vakantie in exotisch Duitsland, iemand om films mee te kijken en onder te spammen met foto’s van panda’s, allerlei feestjes en festivallen en natuurlijk, ook iemand om continu te pesten. Want daar gaat het me eigenlijk allemaal om: dat ik iemand continu slachtoffer kan maken van al mijn pesterijen en stalk-pogingen. Meneer gaat toch niet weg omdat  ik zo superduper aardig en knap en geweldig (kuchkuch) ben. Oké, misschien is vandaag ook meteen het einde van mijn relatie na deze post.
Dus, ja waarom schrijf ik dit eigenlijk? Gewoon om voor één keer alle klefheid en liefde in één post te proppen (want ik weet dat meneer Vriendknul dit ook leest) zodat ik er ook vanaf ben. Stiekem vind ik meneer Vriendknul best wel aardig/lief/knap/raar (streep door wat niet van toepassing is want hé, hij moet niet een te groot ego krijgen) en was het afgelopen jaar ook best wel leuk/lief/knap(?)/raar/gezellig.

Zo, dat was dat. Morgen ben ik weer normaal dus jullie hoeven mij  niet massaal te ontvolgen uit angst dat ik mijn blog omdoop tot een glitter- en hartjesblog met foto’s van ma lover. Dat is niet goed voor zijn ego.

 

Bron.
Bron.

Hier hebben jullie als troost een virtueel cakeje (niet zelfgemaakt).

3 Reacties

 1. Hahahaha ik heb echt gelachen terwijl ik dit leesde. Echt erg leuk gebracht. Proficiat met je 1 jaar 😉

  xx naomi @ Naomi in Wonderland
  Naomi onlangs geplaatst…Blogging 101: tips & things to think about when starting a blogMy Profile

 2. Hahaha, wat een zoet blogje en wat leuk geschreven!

  Gefeliciteerd met jullie eerste jaar, hopelijk volgen er nog heel wat kleffe jaartjes hierop! 😉
  Marieke onlangs geplaatst…Muziek die mij opbeurtMy Profile

 3. Hahaha, wat een heerlijke post! Gefeliciteerd!
  Lisa onlangs geplaatst…De leukste fashion communitiesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.