Columns

Een korte update!

Voor alle mensen die mij volgen op Bloglovin’: het overzetten is gelukt! Mijn adres is keurig verandert en voortaan krijgen jullie de updates van deze blog en niet de oude. Ik zal morgen een Bloglovin’ icoon plaatsen bij mijn blog zodat ook nieuwe volgers mij kunnen vinden.

Ps. Voor iedereen die zich zorgen maakt over het verliezen van Bloglovin’ volgers bij verhuizing naar een eigen domein: je hoeft ze dus niet te verliezen (: 

1 Reactie

  1. Oh hey je eigen domein! Ik wilde je er nog mee helpen maar blijkbaar is het al gelukt, haha. Nice!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.