Het is klein en het babbelt

Welkom!

 

Logo 1

Een prachtig portret van mij, door een vriendin, bewerkt tot een logo.

 

Hé hallo en welkom op mijn nederige plekje op het grote wereldwijde web! Ik blogde eerst op www.icisabelle.wordpress.com maar vanaf vandaag is dit mijn nieuwe thuis.

Ik luister naar de naam Madelon en hobbel al negentien jaar rond op deze aardbol. Ik vind panda’s de allerleukste dieren die er bestaan en verder hou ik erg van schrijven, lezen, muziek, mensen lastig vallen met aparte vragen en kunst. Ik ben trots op mijn korte lengte, heb het altijd koud, roep graag om wereldvrede en heb een hekel aan jeuk.

Ik blog over van alles en nog wat. Van mijn grootste avonturen tot aan rare dilemma’s aan toe. Verder maak ik graag lijstjes dus vandaar de slogan liflafjes & lijstjes.

Ik hoop dat jullie allemaal veel plezier beleven aan het lezen van mijn blog. Laat gerust een reactie achter, je wordt beloond met een luchtgitaar! Of kijk op mijn Facebook-pagina. Volgen via Bloglovin’ lukt nog niet helemaal maar dit wordt binnenkort geregeld.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Marieke februari 20, 2015 at 10:48

  Gefeliciteerd met je nieuwe domein! Het ziet er superleuk uit, hopelijk bevalt ‘t om iets meer vrijheid te hebben (en een eigen .nl, wiehoeeeh!)

  Waar kan ik m’n luchtgitaar ophalen? 😉

  • Reply C'est Belle februari 20, 2015 at 10:52

   Dankjewel! En de luchtgitaar wordt naar je opgestuurd haha

 • Reply Sas februari 20, 2015 at 13:19

  Gefeliciteerd met je domeintje en heel erg veel blog plezier gewenst!!

 • Reply Audrey februari 20, 2015 at 14:00

  En ik maar denken dat je Isabelle heette… Gefeliciteerd met je eigen domein!

  • Reply C'est Belle februari 20, 2015 at 14:43

   Haha ja je was niet alleen, ik heb nooit toegegeven dat het een pseudoniem was

   • Reply Hester februari 28, 2015 at 11:31

    Huh nu snap ik het inderdaad, ik zag hier ‘Madelon’ staan en ik vond het al zo raar. Toen ik bij de comments van jou op m’n eigen blog keek zag ik de laatste comments als Madelon staan maar die eronder als Isabelle, haha. Badass!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: